Posicionament SEM

Posicionament SEM Patchwork Comunica

Les campanyes de posicionament SEM són el conjunt d’accions que es realitzen per aconseguir un posicionament immediat en cercadors com per exemple Google o Yahoo. Com? Amb una plataforma com GoogleAdwords només pagaràs quan un usuari faci un clic al teu anunci (pay per clic) però estaràs sempre a la primera pàgina de Google. Dins de la campanyes de Google Adwords, hi ha campanyes que són per a la xarxa de cerca i campanyes per a la xarxa de display. Unes són més adequades que unes altres segons el tipus de negoci i segons els objectius que es volen aconseguir.

Per gestionar les campanyes de posicionament SEM, cal tenir present que cal sincronitzar tots els mitjans per elaborar una bona estratègia. L’aspecte, el contingut i la qualitat del lloc on aterra la persona que clica és tan important com el missatge que es transmet en la pròpia campanya. T’ajudem?

Posicionem el teu web a la primera pàgina de Google. Amb les nostres campanyes de Google Adwords optimitzem recursos, obtenim resultats. Els paràmetres per dissenyar campanyes SEM estan en constant canvi, és per això que es necessita ajuda d’un professional.

Si encara no fas campanyes SEM, t’oferim

Campanyes d’Adwords a la xarxa de cerca o de display

Disseny d’una estratègia segons l’objectiu

Campanyes a escala internacional (diferents països i idiomes)

Informes mensuals d’anàlisi

En parlem?

Si ja has iniciat una campanya SEM, t’oferim

Diagnòstic de la teva campanya

Disseny d’una nova estratègia segons l’objectiu

Seguiment i actualitzacions

Informes mensuals d’anàlisi

En parlem?