A Barcelona tenim diferents esdeveniments interessants relacionats amb el Social Media, el Màrqueting digital, el e-commerce, el SEO i el SEM i les noves tecnologies. En aquests esdeveniments podreu conèixer les últimes novetats del sector i a professionals del món del màrqueting. Aquí us deixem un llistat amb alguns dels esdeveniments per aquest 2016. No us els perdeu!

4YFN (start ups)

Del 22 de febrer-25 de febrer

En aquest esdeveniment es mostra com les StartUp estan canviat la seva manera de fer negocis i com impacten aquests en les nostres vides. El principal objectiu de l'esdeveniment és ajudar a les StartUp, Inversors i Corporacions a crear connexions duraderes. En definitiva, el 4YFN és un lloc per inspirar-se, aprendre, obtenir consells, participar, mostrar i compartir totes les teves idees.

Mobile world congress

Del 22 de febrer-25 de febrer

És l'esdeveniment de la indústria mòbil, on trobaràs tot sobre la transformació tecnològica. Els fabricants tecnològics més rellevants del moment, proveïdors de serveis mòbils, distribuïdors, ponents com Mark Zuckerberg… Et mostraran totes les novetats actuals i del futur

eShow 

Del 16 de març-17 de març

És un esdeveniment internacional de negocis a internet, està pensat per generar engagment entre els visitants i els expositors de la fira i construir relacions sòlides entre ells. #eShowBCN16 és la fira i congrés professional d’E-commerce, Màrqueting Digital, Mobile i Social Media .

Biz Barcelona

Del 1 de juny – 2 de juny

És el saló de referència de l'activitat emprenedora a Catalunya. Podràs conèixer i trobar noves idees de negoci i podràs fer-les créixer. Les solucions per a PIMES i Emprenedors les pots trobar aquí.

Ted Barcelona (debate networking)

És una plataforma que presenta idees i projectes interessants promovent el debat i el networking entre la comunitat TED de Barcelona. Diferents xerrades en diferents moments de l'any, que segur que no et deixeràn indiferent

Web Congress Barcelona

És el congrés que ofereix una vivència basada en la innovació, la tecnologia i el màrqueting digital, amb la possibilitat de no només contactar amb els assistents, sinó de també tenir una relació més propera amb els ponents i les empreses internacionals. Podràs aprofitar els consells de màrqueting digital més avançats, conèixer estratègies actuals, escoltar algunes de les marques més importants i a principals empreses de tecnologia digital i social media.

Ens en deixem algun?